3. maj, 2016

Mycket har hänt

Jag är en enormt dålig bloggare tyvärr , men men ... Mycket har hänt. Tyvärr måste jag säga är det inte många som vill komma regelbundet och verkligen vill lära sig häst :-) de flesta vill enbart rida .

Nytt är : Min pappa dog, snabbt och oväntat. Min älskade pappa. Det gav lite kaos i livet men även närvaro och fokus. I samma veva beställde jag djupvågsmaskinen och ärligt talat jag vill inte vara utan den ! Det bästa köpet på jätte länge !

Kunskapen av bindväven ger en helt ny syn på hur man ska och kan göra effektiva behndlingar. Och jag som 50 åring kan äntligen ägna mig åt behandlingar igen. Då det är ju ett rätt så slitigt yrke :-)

Nytt är att jag ska minska på natursommarbeten men behålla hästhotel.

Jag reser mer runt för föreläsningar och behandlingar. Allt är under om och nyuppbyggnat och det snurrar i huvudet på mig.. Bilder från döden tränger sig på mitt emellan och en dag som börade glad kan sluta i tårar och tvärtom . Inte ofta men dock .

Äntligen solen skiner Cooland the show must gå on

Artas ska få ett läckert Friesersto att betäcka och jag hoppas på fler intressenter . Han kommer att ge fina avkommor då han har superfin stam och bara flyter när han travar . Och ett + är hans fina galopp. Tror jag måste lägga upp fler filmer snart :-)