In och utsläppens viktiga regler och rutiner

Att ha inackorderingsstall är inte lätt, framförallt inte när man har delat in och utsläpp. Ibland är hästar så olika att de reagerar rent farliga på vissa tider, rutiner och även på ett annat hanterings sätt. Att bli tillsagt är inte kul och att säga till är inte alltid så kul heller.
I o med häst är häst och inte en elefant så ligger vissa saker och regler till grund för alla hästar! Min tjänst går ut på att jag kommer ut till ert stall, där alla som har en häst där deltar i en teoretiskt och praktiskt kurs för in och utsläpp och även andra små viktiga saker som kommer att underlättar ert vardag enormt. Blir hästarna plötsligt bemötta på samma vis av alla och ni dessutom har en gemensamt grund att stå på , så kommer det att lugna ner läget snabbt och allting blir mycket tryggare och säkrare.
Jag tränar med var och en av er tillsammans med ert häst. Så var och en tränar sin egen häst, men alla hästar ska kunna samma till slut. Håller sig alla till samma regler och kräver samma av alla hästar så behöver ingen vara oroligt längre över att leda ut denna " hemska" hästen, eller oroa sig över om allt kommer att gå bra .
Naturligtvis finns variationer , men de kommer att vara hanterbara på ett mycket bättre vis.