Att prata med djur

Var inte rädd! Djuren är inte indiskreta, svartmålar eller förmedlar något som inte är viktigt för deras välbefinnande. Det finns någons sort "på och av knapp " för djurkommunikation hos mig och jag anser det som högst oetiskt att kommunicerar utan ägarens vilja ! Djuren är mycket kärleksfulla och tacksamma och älskar sina ägare!!Däremot när kontakten finns och det pågår samtal kring djuren kan en direkt uppkoppling ske och ibland tar djuret själv kontakt om det ät något viktigt.

Plötsligt upptäckte jag det .. Något jag har velat kunna sen barnsben. Jag kan faktiskt kommunicera med djur. Tama och vilda !! Många gör det men är omedveten om det. För att blir säker hur det förhåller sig, gick jag en kurs, där jag upptäckte att jag har förmågan och bara behövde lita på, att det som jag känner,ser och hör inte är inbildningar !!

 2016 :Nu händer en del och kommunikationsflödet ökar snabbt. Den sista tiden ägnade jag mig åt att träna och finslipa mina färdigheter ännu mer och testade att även kommunicera med en avliden hund och som min överraskning föll mig  lättare.jag kommer att träna med detta nu och jobbar med detaljer. Det vad jag tränar mest på just nu och som jag kan rekommenderar till alla djurägare att göra är 🙂att inte använda ordet INTE för ordet finns inte i djurens värld. Jag är överraskat hur ofta jag använder mig av ordet inte i min vardag med mina djur och jag måste ibland tänka ordentligt efter. Här kommer några förödande meningar 🤩 såsom: Spring (inte) efter bilen
Eller , dra (inte) i kopplet ! eller : Skäll ( inte ) Lägg dig (inte ) på mattan
Jag testade detta: 1 kan man till exempel uttrycka som :
1 )Stanna här!
2) som : sluta dra eller ännu bättre slak koppel tack
3)sluta skälla
4) lägg dig ( dit du vill nu den ska lägga sig)
Det är även spännande att använda sig inte av ordet inte speciell i samband med barn ! Vi blir så mycket tydligare.Det är jätte roligt faktiskt . Kram på er och era djur

Det som är viktigt är, att du verkligen vill veta något, är uppriktigt bekymrad över ditt djur, eller relationen er sinsemellan. Att du känner att du vill förbättra något.

Du kan jätte gärna ta kontakt med mig på gyashastcentrum@gmail.com eller sänd mig ett sms elle ring 070 335 2441. Maila mig ett bild av din vän, med djurets namn, ålder och kanske en eller två frågor . Du får även berätta situationsbetingade beteenden du inte förstår. Oftast känner jag även om din vän har ont någonstans och var i kroppen det sitter. Det händer ibland att redan när vi pratar, att det kan komma bilder och känslor och i samtalen därefter när jag jätte gärna vill veta hur det går.

Priset bestämmer du själv och vad du tycker informationen var värd för dig. Alla har olika inkomster men jag vill inte neka hjälp! Men känn verkligen efter vad som är rättvist. 

Jag får ofta frågan om detta och jag brukar svara . Att om du har råd med 2 bilar semester och andra guldkanter i livet så är 100 :- definitivt för litet.

En session tar ca 2 timmar inklusive information och rådgivning för dig  Jag upprätthåller kontakten med dig och ibland får du ännu mer information. Det kan hända att du får rådgivning angående träning eller annat önskemål och hur du kan kommunicera med ditt djur. 

Du sätter in beloppet på mitt konto och få ett kvitto i efterhand. Glöm inte att skriva ditt namn och alla uppgifter jag kan behöva .  

Bg  449-3557

 

Hjärtligt välkommen med dina frågor Kram

Jag och valparna för ca 5 år sedan

Referenser

 

Skrivet av Caroline, den 19. okt, 2014

 

Det här med djurkommunikation har alltid fascinerat mej men nånstans har det alltid funnits en tvekan till om det funkar och vad i så fall djuren ska säga om en själv som ägare. Man vill ju att dom ska tycka om en och må bra. Jag bestämde mej för att testa på mina djur, hund och hästar. Det bästa jag har gjort. Att Gabriele sa saker som BARA jag vet som hänt mina djur var så rätt det kan bli. Jag blev helt tagen. En helt fantastisk känsla som pushar en att göra allt för ens älskade djur. 

Tack så mycke för att Du förmedlade deras önskningar till mej!! 

 

 

 

 

 

Har alltid varit skeptisk till " prata med hästar" folk. Men har ombestämt mig efter idag...tack Gabriele Olsson